Over het hek
12e editie plattelandsdag 'Over het Hek'!
Coördinaten: 52.790740, 6.161880

KALLENKOTE 19 - KALLENKOTE

TIP: parkeren op de aangegeven plekken, niet langs de weg.

U bent van harte welkom om aan de hand van een uitgezette route een ‘rondje’ te maken over ons bedrijf om met eigen ogen te zien hoe het melkveebedrijf, de zorgboerderij en de theeschenkerij met elkaar zijn verweven. Dweilorkest ‘tismawajewendband luistert de dag op met swingende muziek.

De kinderen kunnen zich uitleven op het springkussen of het speeltoestel, plezier maken met de clown en kijken naar de minimusical ‘Hans en Grietje’ van theaterduo Andere Koek. Ze kunnen tot rust komen in het knuffelhok, iets moois knutselen om mee naar huis te nemen of zich laten schminken.

Natuurlijk laten alle dieren zich graag bewonderen en vertroetelen!

Kalverenkeuring van 10.00 uur tot circa 14.30 uur

Dit jaar organiseert Kalveropfokclub ‘Jong Leven’ voor de 54ste keer de kalverenkeuring. Tijdens de kalverenkeuring bij de Maargies Hoeve worden kalveren beoordeeld door een jury.

Muziekfestival ‘EiGenwijs’

Op zaterdagavond zal voor de tweede keer het grootse muziekfestival ‘EiGenwijs’ worden georganiseerd met o.a. Ancora en Mooi Wark in de tent van de kalverenkeuring voor mensen met een beperking en alle andere liefhebbers. Tent open 19.15 uur, aanvang 19.30 uur, entree 10 euro.

Info: www.demaargieshoeve.nl 

 

Joep op het hek
Over het hek koe

Sociale media muur

Volg ons via: