Over het hek
12e editie plattelandsdag 'Over het Hek'!

Ontmoeting op het platteland van Steenwijkerland

Op zaterdag 7 september is het weer zover! Dan vindt voor de 12e keer de plattelandsdag 'Over het Hek' plaats. Namens de ondernemers op het platteland, de land- en tuinbouworganisatie LTO en andere betrokken organisaties bent u van harte welkom om de sfeer te proeven en ons schitterende platteland te beleven tijdens deze plattelandsdag.

Ook dit jaar weer staat de plattelandsdag weer bol van activiteiten voor jong en oud.

U kunt het bruisende platteland op een bijzondere manier ervaren. De deelnemende bedrijven stellen hun deuren open voor het publiek. Allereerst natuurlijk de agrarische ondernemers die u graag hun bedrijf laten zien, soms met allernieuwste gebouwen of technische snufjes. Naast een bezoek aan een melkveebedrijf kunt u een kijkje nemen bij een paarden- en zorgboerderij of imkerij. Geniet van een bijzondere tuin of laat u informeren door Natuurmonumenten. Maar ook het varen met de rietteler en alles te weten komen over de manier van maaien en verwerken van riet behoort tot de vele mogelijkheden. En! Voor het eerst dit jaar stelt Van Benthem Diervoeders Vollenhove de fabriek open.

 

Tijd: De deelnemende bedrijven zijn tijdens de plattelandsdag op zaterdag 7 september te bezoeken van 10.00 tot 16.00 uur.

Kosten: U kunt kosteloos bij de bedrijven kijken en aan de (meeste) activiteiten meedoen. Deelnemende bedrijven kunnen een kleine bijdrage vragen.

Parkeren: Parkeert u alstublieft op de aangegeven plekken.

Joep op het hek
Over het hek koe

Sociale media muur

Volg ons via: